Díjmentes lesz

2 órája

Ingyenes tömegközlekedés október 31. és november 3. között és menetrendi változások Székesfehérváron

A kegyeleti napokhoz kapcsolódó temetőlátogatások megkönnyítése és a várható torlódások csökkentése érdekében ingyenes lesz a helyi közösségi közlekedés október 31. és november 3. között Székesfehérváron. Továbbá két változás is életbe lép november 1-jétől, mindkettő járatváltozás a Sóstó Ipari Park térségét érinti. 

Gombor Lili

Díjmentesen lesz igénybe vehető a helyi közösségi közlekedés október 31. (csütörtök) és november 3. (vasárnap) között Székesfehérváron, azaz nem kell menetjegyet vásárolni a menetrend szerinti helyi autóbuszjáratokra. Mindenszentekre készülve az önkormányzat szeretné segíteni a szeretteikről megemlékező fehérváriakat, hogy könnyebben jussanak el a helyi sírkertekbe – tájékoztatott az ÖKK.

November 1-jétől, péntektől két változás lép életbe a helyi közösségi közlekedésben:
– a Sóstó Ipari Parkban működő cégek munkáltatói igényeire reagálva az Angol utcától naponta 6:25-kor, 14:25-kor és 22:25-kor induló kettő-kettő 32-es autóbuszból az egyik 39-es számmal indul ugyanezekben az időpontokban és a Sóstói bevásárlóközponttól a Holland fasoron, Vásárhelyi utcán, Csíkvári úton és a Vasútállomáson keresztül az Áron Nagy Lajos térig közlekedik;
– a munkanapokon a Csapó utcától 21:30-kor induló 15-ös járat megszűnik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában