kötetbemutató

2019.02.06. 07:20

Vesztergám Miklós a történelmünk megismerésének újabb szintjére emelte hallgatóságát

Keddenként közművelődési és közéleti előadások zajlanak a Királykút Emlékházban. Kedden este Vesztergám Miklós volt a vendég, aki a beszélgetés során második könyvét is bemutatta az érdeklődő közönségnek.

Palocsai Jenő

A Szent Korona az országalmával, a jogar és a kard az Országház kupolacsarnokában 2018. január 5-én

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Illyés Tibor

Az előadót mindig érdekelte a valós magyar történelem, és így ismerkedett meg a Szent Korona-tannal, mely több ezer évig vezette a magyarokat, de a második világháború óta nem tanítják, így törölve ki a köztudatból. Többek között erről is ír a tárogatóművész korábbi könyvében, melynek címe: Első lépcsőfok a Szent Korona-tanhoz.

Kedd este a magyar történelem megismerésének újabb szintjére érkeztünk, mert a szerzőre jellemző módon, érthetően, hétköznapi ember számára is követhető módon beszélt a történelmünkről és nemrég megjelent könyvéről.

A második lépcsőfok a szakrális királysághoz című könyv is a Szent Korona-tanra épül. A műben megmutatja az író a múltat és a lehetséges jövőt. Legfontosabb üzenete a könyvnek az, hogy a magyarság feladata nem más és nem kevesebb, mint az önzetlen szeretet gyakorlása, és hogy kivezesse a világot a káoszból.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában