Lebilincselő tárlat

2020.02.11. 16:30

Fotókon a természet a baracsi faluházban

Pillanatok a természetből címmel nyílt természetfotó-kiállítás Fabóné Bíró Ágnes és Fabó Ferenc képeiből a baracsi faluházban.

FMH

A házaspár képein a csodálatos természet látható

Fotó: Balla Tibor

Az alaphangulatot Talpai Tibor leheletfi nom, árnyalt zongorajátéka adta meg, ami igencsak jól illeszkedett a fotós házaspár meghitt hangulatú képeihez, amik lényegében beterítik a faluház színháztermének hosszú falait.

A házaspár képein a csodálatos természet látható
Fotó: Balla Tibor

A nyitóbeszédet Szárszó Lajos önkormányzati képviselő mondta, melyben úgy fogalmazott: „Fabó Ferencnek és feleségének, Fabó Áginak természetfotókból álló kiállításának lélektani jelentősége több, mint egy szokásos kiállítás. Ennek oka az, hogy napjainkban szinte az egyik legfontosabb létkérdés természeti értékeink megőrzése, megóvása.

És ha valaki a teremtett természetet fényképezi, akkor nagyon sokat tesz ennek érdekében. Éppen ezért természetfotós csak abból válik, aki ezt komoly feladatnak, felelősségnek tekinti, emellett a természetet különleges tisztelettel kezeli.”

A lebilincselő tárlat megtekinthető a faluház nyitvatartási idejében március 6-ig.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában