szórakozás

2020.10.14. 07:40

Fesztivál a Sió partján, Szabadhídvégen

Mint ismeretes, a vírushelyzet miatt idén elmaradt a tavaly sikerrel megrendezett Siópart Rock Fesztivál.

Szanyi-Nagy Judit

A zenekarok tagjai előszeretettel fotózkodtak a koncertekre érkezőkkel (középen Peládyné Jámbor Krisztina szervező)

Fotó: önkormányzat

Mindezek ellenére – amint Peládyné Jámbor Krisztina, az egyik szervező fogalmazott – egy „minifesztivált” így is tető alá hozhattak a településen, méghozzá a Köszönjük Magyarország! program keretében.

– A sikeres pályázatot követően egy listát kaptunk, amelyben több oldalon át különböző előadóművészek neve szerepelt. Volt közöttük cirkuszi művész, zsonglőr, akrobata, különféle színházi előadók és természetesen énekesek, együttesek is – sorolta a szervező, aki azt mondta: egyértelmű volt, hogy végül a Zorall mellett döntenek. Hiszen ők léptek volna fel a Sió-parti fesztiválon is. A rockegyüttes pedig magával hozta előzene­karát, a Méry Huánát, így ketten is zenélhettek a polgármesteri hivatal alatt található nagyszínpadon a nagyérdeműnek. A számítások szerint csúcsidőben 350-400 ember érkezett a helyszínre, hogy szórakozzon.

A zenekarok tagjai előszeretettel fotózkodtak a koncertekre érkezőkkel (középen Peládyné Jámbor Krisztina szervező)
Fotó: önkormányzat

Az ideérkezőket az önkormányzat és a hivatal dolgozói, valamint az Együtt Szabadhídvégért Egyesület lelkes tagjai köszöntötték és látták vendégül. A sokakat kiszolgáló büfé a helyi söröző és kisvendéglő jóvoltából üzemelt a terepen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában