Jubileum

2023.09.03. 14:30

30 év 30 fotó az Anima Sound System martonvásári koncertjéről (galériával)

Úgy lépett színpadra szombaton este az Anima Sound System Martonvásáron, ahogy azt akár a nemzetközi vagy magyar közönsége előtt tette korábban. Ikonikus dalokkal, remek vendégfellépőkkel fűszerezték a harmincadik jubileumi koncertjüket.

S. Töttő Rita

A 68 című számát is elhozta Martonvásárra az Anima Sound System

Fotó: S. Töttő Rita / FMH

Szeretlek Martonvásár! – felkiáltással köszöntötte közönségét szeptember 2-án, szombaton este a színpadon Prieger Zsolt, az Anima Sound System vezetője, aki Martonvásárra haza érkezett ezúttal. Többek közt Szombathely, Eger és Szentendre után ugyanis Fejérben egyedüliként ide hozták el jubileumi koncertjüket – amelyre láthatóan sokan vártak a városban.

A Brunszvik-Beethoven Rendezvényközpont előtti tér megtelt rajongókkal, kicsikkel és nagyokkal egyaránt. Olyan vendégeket hívott a zenekar a bulira, mint Kelemen Kabátban énekese, Horváth Boldizsár, Lil Frakk, Kovács Antal a Romano Dromból és a Martonvásári Kismamakórus. Remek örömzenélés, hatalmas parti kerekedett a koncertből.

A kép bal alsó ikonjára kattintva további fotók érhetők el!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában