Ismét alkothatnak a gyerekek

2024.03.29. 07:30

Bozsik Program Élményeim rajzpályázat

Immár tizedik alkalommal hirdetett rajzpályázatot az MLSZ Fejér Vármegyei Igazgatósága az OTP Bank Bozsik Programban szerzett élmények megörökítésére, a programban résztvevők számára.

Káldor András

Évek óta nagy sikert arattak a pályaművek

Fotó: fejer.mlsz.hu

A gyerekek minden bizonnyal már várták, hogy tavasszal ecsetet, filctollat, vagy ceruzát ragadhassanak, és beszámoljanak a focival kapcsolatban szerzett benyomásaikról. Lassan pedig országos méretűvé avanzsált az MLSZ Fejér Vármegyei igazgatója, Schneider Béla ötlete, ugyanis tavaly már a Borsod vármegyei Sátoraljaújhelyről is érkeztek pályaművek, de küldtek Komárom, és Somogy vármegyékből is alkotásokat.

– Nagyon sokat számít, hogy lehet szavazni a Facebookon, mert ezáltal rengetegen információhoz jutnak a pályázatról. A foci ihletet ad a gyerekeknek, és ezekből jobbnál jobb pályaművek születnek. – hangsúlyozta Schneider Béla.

Azt sem szabad elfelejteni, hogy jelenleg a magyar válogatott „szárnyal”, és ez újabb és újabb ötletek megvalósítására sarkall.

Mit kell tudni a rajzpályázatról? A képek és festmények A4-es méretű papírra készülhetnek. A pályamunkák elkészítéséhez bármilyen anyag felhasználható (ceruza, toll, tus, zsírkréta, vízfesték stb.), de az eredeti példányt szükséges beküldeni. Az elektronikus formában leadott vagy a megadott mérettől eltérő alkotásokat azonban nem áll a szervezők módjában elfogadni. A művek hátsó oldalán nyomtatott betűkkel, olvashatóan, fel kell tüntetni: a pályázó teljes nevét, születési idejét, OTP Bank Bozsik programban résztvevő egyesületének, vagy oktatási intézményének nevét. Lakcímét, elérhetőségét (a pályázó és/vagy a szülő/nevelő telefonszámát és email címét), a kép címét, valamint a törvényes képviselő nevét és aláírását.

Figyelem! Azok a pályamunkák, amelyek a fentiek szerinti adatokat nem tartalmazzák, nem vehetnek részt a pályázaton.

A pályamunkák beküldési határideje: 2024. április 26. Az alkotások beküldésének címe: MLSZ Fejér Vármegyei Igazgatóság, 8000 Székesfehérvár, Honvéd utca 3/a. A pályamunkákat háromtagú zsűri – Slettné Hanzsér Lilla, Tóth Zsuzsanna, és Balog Gábor értékeli. A díjazásról: oklevél és sportszer jutalomban részesül korosztályonként, és programelemként az U 6-7, az U 8-9, és az U 10-11 a legjobb 1-3. helyezett pályamű.

Oklevél és sportszer támogatásban részesül a hat legtöbb alkotást beküldő sportszervezet illetve oktatási intézmény.

Közönség díjban részesülnek azok a pályázók korosztályonként, akik munkájára 2024. május 10-ig a legtöbb szavazat (like) érkezik az Igazgatóság Facebook oldalára. A díjak a MOL Aréna Sóstó stadionban kerülnek átadásra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában