Minden korosztályt megszólító programok

2024.05.13. 11:00

Fúvószenekari találkozó, sztárfellépők és gyermekprogramok – így telik idén az Aba Napok

Helyi fellépők és meghívott vendégek műsora, bemutatók, előadások, versenyek és retró mulatság is várja a péntektől vasárnapig tartó Aba Napok résztvevőit.

Héjj Vivien

Az előző évhez hasonlóan idén is különféle koncertek és színes programok várják az érdeklődőket az Aba Napokon

Fotó: Nagy Norbert/FMH-Archív

Május utolsó hétvégéjén tartják az idei Aba Napokat, ahol minden korosztályt megszólító programok várják az érdeklődőket. A megnyitó május 24-én, pénteken 18 órakor kezdődik, majd az este során a zene kapja a főszerepet: kezdődik a DJ-k éjszakája és fellép a Cory a.k.a Happy Gang.

A program második napján Szőke András színművész lesz a házigazda. Szombat délelőtt fellépnek az Abai Hétszínvirág Óvoda és Bölcsőde kisgyermekei, valamint műsorral készül a Sárvíz Alapfokú Művészeti Iskola. Délután különféle bemutatók és zenés műsorok várják a közönséget, színpadra lép Oszvald Marika és kabaré zenebonával készülnek a székesfehérvári Vörösmarty Színház művészei, Váradi Eszter Sára és Keller János. Este a retró hangulat kapja a főszerepet, a '70-es, '80-as évek slágereit viszi Abára a Discover Band.

A színpadi műsorok mellett a rendezvény második napján kísérőprogramok is várják az érdeklődőket, lesz többek között pónilovaglás, paintball céllövészet és gyerek kalandpark ügyességi feladatokkal, valamint kirakodóvásár, tűzoltóautó bemutató és különféle szimulátorok is várják az érdeklődőket.

A vasárnapi programkavalkádot az abai Napvirág Dalkör műsora nyitja meg, majd fellép a szigetszentmiklósi Székely Miklós Városi Kórus és a székesfehérvári Szent György Kórus. Ezen a napon tartják az I. Kanczler István Fúvószenekari Találkozót is, melyen színpadra lép Aba, Bicske, Pusztavám, Oroszlány és Martonvásár fúvószenekara. Az Aba Napok a katolikus templomban 15:30 órától megtartott ünnepi szentmisével zárul.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában