Játékra fel!

2024.05.30. 10:00

Jubileumot ünnepel a fehérvári társasjáték klub

Dupla társasjáték nappal ünnepli fennállásának tizedik évfordulóját a székesfehérvári Tigris és Eufrátesz Társasjáték Klub. A jubileumi eseményeket júniusban tartják.

Héjj Vivien

Fotó: Nagy Norbert / FMH-archív

A megyeszékhelyen alakult meg 2014-ben a társasjátékok kedvelőinek körében azóta is töretlen népszerűségnek örvendő Tigris és Eufrátesz Társasjáték Klub.

– A játék nem egy hobbi, mint a horgászat vagy a bélyeggyűjtés, hanem az emberi élet alappillére. Olyan, mint a munka, a család vagy a pihenés. Akinek az életéből kiveszik a játék, annak egy fontos pillére dől össze, ugyanis az ember attól ember, hogy tud játszani, és ez nem csak a gyerekekre igaz – vélekedett egy korábbi interjúban Kozma Tamás Gáspár, aki Orsós Krisztiánnal együtt alapította meg egykor a klubot.

Fotó: Nagy Norbert / FMH-archív

Az idén fennállása tizedik évfordulóját ünneplő szervezet dupla társasjáték napra készül a kerek jubileum apropóján. Születésnapi esti társasjátékozásra várják az érdeklődőket június 14-én, pénteken 15 órától, másnap pedig családi eseményre várják a társasjátékok kedvelőit, ugyancsak 15 órától. A helyszín mindkét napon az Öreghegyi Közösségi Ház. A részletes programokról a későbbiekben adnak tájékoztatást a szervezők.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában