Ismeretterjesztő előadássorozat

2024.05.20. 10:00

Sportolói példaképek a székesfehérvári MCC-ben

Halhatatlan magyar sportolók - sport, siker, életút, nem mindennapi példaképek címmel folytatódik a Mathias Corvinus Collegium Székesfehérvári Képzési Központjának ismeretterjesztő előadássorozata. A március 21-én, kedden 17.00 órakor kezdődő programon Kőbán Ritával és Jónyer Istvánnal találkozhat a közönség. A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

Feol.hu

A keddi előadás a Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesülete közreműködésével valósul meg. A szervezet küldetése, hogy meséljen, motiváljon és biztassa a mai fiatalokat a sport szeretetére, a kitartásra, a céltudatosságra, továbbá hogy példát mutasson a felnövekvő generációnak. A program vendégei Kőbán Rita, kétszeres olimpiai bajnok magyar kajakozó és Jónyer István, négyszeres világ- és Európa-bajnok asztaliteniszező lesznek, akik olyan példamutató egyéniségek, akik nemcsak a magyar, de az egyetemes sport legnagyobbjai is. A program moderátora Füleky András, a HMSE igazgatója lesz. – olvasható az ÖKK közleményében.

Az eseményen a részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Jelentkezni az alábbi linken lehet: 
https://feliratkozas.mcc.hu/hu/form/halhatatlan-sportolok-szfvar-24

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában