Színpadon A dzsungel könyve!

2024.06.28. 14:00

Csillogás a kápolnásnyéki deszkákon

Idén sem maradhat országosan ismert társulatok nélkül az igényes könnyűzene és musicalek fellegvára, a Csajághy Laura Szabadtéri Színpad. Már a nyári színházi évad múlt hétvégi nyitó előadásán is telt ház fogadta a neves művészeket és természetesen a következő napokban sem maradhat a nagyérdemű látványos előadás nélkül.

Kecskés Zoltán

Rendszerint telt házas előadásokat tart a Csajághy Laura Szabadtéri Színpad.

Forrás: Csajághy Laura Szabadtéri Színpad / Archív

Musicalek, komédia és bohózat is szerepel a Csajághy Laura Szabadtéri Színpad idei programjai között, amelyek a nyári hétvégi estéken felhőtlen kikapcsolódást ígérnek az ország ismert társulatainak közreműködésével.

Aranylakodalom a színpadon az évad nyitó hétvégéjén
Fotó: Kőmíves András

Az Önkormányzati Kommunikációs Központ (ÖKK) tájékoztatott, hogy június utolsó hétvégéjén, pénteken gálakoncerttel, szombaton pedig a veszprémi Pannon Várszínház előadásával folytatódik a programsorozat, méghozzá 20.30-as kezdéssel a Dés László-Geszti Péter-Békés Pál: A dzsungel könyve című musicalt láthatja a közönség. 

A rajongók és színházkedvelők természetesen júliusban sem marad produkciók nélkül. A részletekről és a pontos programról ITT olvashat!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában