MayDay

2024.06.02. 12:00

Filmforgatás – Ryan Reynolds és Kenneth Branagh a Vasmű úton?

Feol.hu

Fotó: Bende Viktor

A közelmúltban írtunk arról, hogy Ryan Reynolds egy hónapra hazánkba érkezik, mivel itt forgatják a Deadpool főszerepét is játszó kanadai-amerikai színész MayDay című filmjét. Egy hidegháborús akciófilmről van szó, így igen esélyes, hogy Baracson ennek jeleneteit forgatják. – írja társoldalunk a duol.hu.

Az önkormányzat a Facebook-oldalán most azt közölte, hogy 2024. június 7-8. között Dunaújvárosban nagyszabású amerikai akciófilmet forgatnak. A forgatás két helyszínen történik majd: Alsó-Duna-parti sétány, Vasmű út. Az Alsó Duna-parti sétány térképpel jelölt szakaszán 2024. június 8-án lesznek korlátozások, míg a Betonkocka 2024. június 7-8. között lesz elzárva a forgalom elől. A Vasmű út Kossuth Lajos utca és Ady Endre utca közti szakaszán, valamint a Babits Mihály utcában 2024. június 7-e 00:01 perctől 2024. június 8-án 23:59-ig tilos lesz a parkolás. A Vasmű út Kossuth Lajos utca és Építők útja közti szakaszát 2024. június 8-án 12 óra és 21 óra között lezárják a forgalom elől. A Vasmű úti üzletek és lakások a forgatás ideje alatt is megközelíthetők lesznek!

A Magyar Nemzet a Mandinerre hivatkozva azt írta, a jelenleg hazánkban forgató Ryan Reynolds elragadtatva beszélt Magyarországról. A hollywoodi színész a közösségi oldalán osztott meg egy képet, amin épp a Hősök terén áll. A mosolygós kép mellé szöveget is írt, amiben így fogalmazott:

Minden másodpercét imádtam a budapesti munkának. Nem véletlen, sokan hívják Magyarországot Közép-Európa Hawaii-jának. Remek az idő, az egész gyönyörű és végtelenül lenyűgöző.

A szóban forgó film adatlapját itt találják meg.

Forrás: duol.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában