A fellépők, a családtagok szebbé tették a hétvégét

2024.06.07. 08:37

Jól sikerült nyár eleji családi nap az idősotthonban

Az első júniusi hétvégén ismét családi napra várták a gondozott idősek hozzátartozóit a székesfehérvári Farkasvermi úton található otthonban. Volt főzés, zene és még tánc is.

Bokros Judit

Dudar Feri zenével szórakoztatta a közönséget

Fotó: Nagy Anna

A Kossuth Zsuzsanna Szociális Intézményben nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a város különböző pontjain működő otthonokban lakóknak foglalkozásokat, programokat szervezzenek. A Feketehegy-Szárazréti Idősek Otthonában például tavaly rendeztek először olyan családi napot, amelyre külsős vendégeket, fellépőket hívtak meg, rajtuk kívül pedig ez alkalommal a családtagok is együtt kapcsolódhattak ki az idősekkel. Az a program remekül sikerült, így idén újra megszervezték június első szombatján.

Az otthon hangulatossá varázsolt kertjében fellépett a Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium fúvószenekara, Schlauszki Fanni és Mátrai Tábita, a székesfehérvári ER-ZSU Senior Örömtánc Klub csoportja, Dudar Feri, valamint a sárkeresztúri Kiscsillagok Hagyományőrző Táncegyesület. A szereplők műsora mellett bográcsgulyás okozott önfeledt perceket a lakóknak, a gondozóknak és a látogatóknak is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában