Papírszínházi előadás

2024.06.27. 16:00

Mesés délelőttök júliusban és augusztusban a könyvtárban

A tordasi könyvtár szeretne a nyári szünet értékes eltöltéséhez a maga lehetőségivel hozzájárulni, ezért júliusra és augusztusra mesés délelőttöket hirdettek meg, amelyre óvodásokat és kisiskolásokat várnak.

Feol.hu

Illusztráció!

Fotó: MW-archív

Négy alkalommal vehetnek részt a nyár folyamán a tordasi gyerekek papírszínházi előadáson a helyi könyvtárban: júliusban és augusztusban is két alkalomra készülhetnek az érdeklődők. A mesék után játékos foglalkozást is tartanak a résztvevőknek a könyvtárosok. Július 3-án hétfőn az Alvó nő rókával, július 24-én szerdán Az én csodálatos tesóm, majd augusztus 7-én szerdán A bátor kis papagáj, végül egy héttel később, augusztus 14-én szerdán A soknevű macska című mese hangzik el. A mesedélelőttök kezdési időpontja 10 óra. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációt kérnek, melyet a [email protected] e-mail címre küldhetnek el a foglalkozásokat megelőzően.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában