Omega musical

8 órája

A Gyöngyhajú lány balladájának főszerepében Kóbor Léna remekelt a Gorsiumban

Szerdán este mutatták be a Gorsium Régészeti Park szabadtéri színpadán az Omega musicalt.

Déri Brenda

Fotó: Simon Erika / ÖKK

Az Omega együttes huszonegy dalából készült musical két órán keresztül szórakoztatta szerda este a Gorsium Régészeti Parkba látogatókat. Az ismert slágerek között felcsendült a névadó Gyöngyhajú lány is, melynek főszereplőjét Kóbor János lánya, Kóbor Léna alakította. „Egy éve játszom a Gyöngyhajú lány balladáját, így mostanra már teljesen át tudom érezni a szerepet. Születésem óta ebben élek, mindegyik Omega-slágernek tudom a szövegét, nagyon otthonosnak érzem, hogy ezeket a dalokat énekelhetem” – nyilatkozta az ÖKK-nak Léna. 

Fotó: Simon Erika / ÖKK

A Gyöngyhajú lány mellett a Trombitás Frédi, a Régi Csibészek, az Ezüst Eső, a Petróleumlámpa és Ha én szél lehetnék is hallható volt. Főbb szerepekben pedig színpadra lépett még Koós Réka, Sánta László, Lux Ádám és Maday Gábor, valamint közreműködtek a a ExperiDance művészei. 

A Gorsium Régészeti Park szakmai vezetője Kovács Loránd Olivér az előadás kapcsán az ÖKK-nak elmondta: fontosnak tartja, hogy ismét színpadi előadásnak adott otthont a Gorsium, illetve az is kiderült, hogy a hosszú tárgyalások eredményeként sikerült elérniük, hogy a Gyöngyhajú lány balladája ott kerüljön bemutatásra. De ezzel nem állnak meg, idén még két előadással készül a Régészeti Park.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában