Gyermekzsivaj az ódon falak között

9 órája

Napközis táborban ismerkedhettek meg a kézművességgel

Több éve és több turnusban szervez és tart napközis tábort a móri Lamberg-kastély Művelődési Központ. A napközis táborban a kézműves foglalkozásokkal fűszerezett napokon számos szép és akár még hasznos dolog is születik a kis alkotók kezében, akik aztán el tudják vinni azokat ajándékba.

Palocsai Jenő

Különböző anyagokat és technikákat ismerhettek meg a gyerekek a táborban

Forrás: Facebook

Idén is rendszeresen hallható a gyermekzsivaj, a móri Lamberg-kastély ódon falai között, hiszen most van a régi hagyományokra visszatekintő napközis táborok ideje.

– A Kerekítem-gombolyítom kézműves táborunkban idén is sok szépet alkottak a gyerkőcök. Ennek keretében készült makramé levél, filcvirágos koszorú, pandamacis festmény, és papagájos vasalógyöngykép is – fogalmaz közösségi oldalán a Lamberg-kastély Művelődési Központ.

A napközis tábor programjai között teret kapott a mozgás is, így a résztvevők jógáztak és játékos akadálypályát is teljesítettek. a rókavadászatokon túl.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában