A biztonság mindenek előtt!

2024.08.20. 12:04

A bizonytalan időjárás miatt, változik a rendezvény helyszíne (videó)

A fergeteges hangulatú hétfői napot követően, másik helyszínen folytatódik a kétnapos rendezvény ünnepi műsora.

Bokányi Zsolt

Remek hangulatban zajlott a rendezvény első napja!

Fotó: Bokányi Zsolt / FMH

A Mórikum Kultúr-Fröccs-Fesztivál, régi hagyománnyal rendelkező, színvonalas produkció. A hétfői napon a csodálatosan szép és kimondottan hangulatos Lamberg-Kastély udvara megtelt érdeklődő, szórakozni vágyó közönséggel, a színpad pedig szórakoztató műsorokkal. Reggel tíz órától hajnalig tartott a rendezvény, ami gyerekműsorral kezdődött, de voltak különböző kiállítások, kutyás bemutató, könnyűzenei koncertek, szóval elmondható, hogy színes paletta garantálta a minőségi kikapcsolódást.

 Ahogy a rendezvény saját oldalán is olvasható: A „Mórikum” névjegy alatt a móri unikumokat gyűjtjük össze és ismertetjük meg látogatóinkkal. Városunk legemblematikusabb helyén, a gyönyörű Lamberg-kastélyban és csodálatos akusztikával bíró udvarán az érdeklődők találkozhatnak a móri kultúra színfoltjaival. Mindezt nemzeti ünnepünk programjai, valamint színházi események, koncertek gazdagítják. A rendezvényt a Móri Borvidék boros gazdái teszik igazán egyedivé. 

Bizonytalan a mai időjárás, de a hétfői nap kutya jól sikerült!
Kutyás program is színesítette a rendezvényt
Fotó: Bokányi Zsolt / FMH

Ám hiába a hétfői sikeres és jó hangulatú rendezvénynap, a természet erői úgy látszik felülírják a keddi napra tervezett, ünnepi műsor menetrendjét. A szervezők a bizonytalan időjárás miatt úgy döntöttek, az augusztus 20-i programokat már beltéri helyszínre költöztetik, a közönség és a közreműködők biztonságának érdekében. Ennek megfelelően a következő események, a Wekerle Sándor Szabadidőközpontban (Táncsics Mihály u. 25) kerülnek megrendezésre: 16:30: Móri Ifjúsági Fúvószenekar koncertje 17:00: Szent István-napi ünnepi műsor 20:00: Bekecs Táncszínház: A helység kalapácsa.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában