Igazi kuriózum

2 órája

Nyílt nap a balettszínházban

2024. augusztus 31-én különleges nyílt napra várják a tánc, a színház és a táncszínház iránt érdeklődőket. Akik szeretnének betekintést nyerni a Székesfehérvári Balett Színház kulisszái mögé, a nyílt napon megtehetik.

Feol.hu

A vállalkozó szelleműek, akár együtt is táncolhatnak a társulat tagjaival.

Forrás: Székesfehérvári Balett Színház

A különleges szombati napon, a vállalkozó szelleműek, akár együtt is táncolhatnak a társulat tagjaival. Az érdeklődők láthatnak egy részletet a legújabb, szeptemberben bemutatásra kerülő Pinokkió című produkcióból is.

A testek „beszédét” a szavak követik, hiszen a résztvevőknek lehetőségük nyílik beszélgetni a táncművészekkel, a balettmesterrel és a koreográfussal.

A tervezett program: 9:45: A látogatók fogadása a Székesfehérvári Balett Színházban (Székesfehérvár, Kaszap István u. 6.) 10:00 – 11:15: Interaktív balettgyakorlat a közönség bevonásával és egy részlet megtekintése a Pinokkióból 11:15 – 11:30: Szünet 11:30 – 12:00: Közös beszélgetés a társulat tagjaival

Az eseménynek a Székesfehérvári Balett Színház próbaterme ad otthont. Cím: 8000 Székesfehérvár, Kaszap István utca 6.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában