Nem esőtáncot jártak

8 órája

„Ha esik, ha fúj, mi akkor is fellépünk!” ‒ mondták a táncosok

A fedett színpad sokat segített a táncosok produkciójának megtartásában.

Bokányi Zsolt

Nem esőtáncot jártak!

Fotó: A tánccsoport

Néhány napja, a nyári időszakot követően, megkezdődtek Mezőfalvi Német Nemzetiségi Tánccsoport tánccsoportjaiban a nyári szünet utáni próbák. Jó hír, hogy a közösségi oldalukon arról számoltak be, hogy rengeteg új táncossal bővültek. Természetesen továbbra is hívogatják a táncolni vágyó érdeklődőket, a teljesen ingyenes tánctanfolyamaikra, ahol egy összetartó családias közösséggel találkozhatnak a jelentkezők. És hogy mennyire aktív a kis csoport, mi sem bizonyítja jobban, hogy a hétvégén már színpadra is léptek a táncosok, no persze még nem a kezdők, de talán számukra is nagy lecke volt a zord időjárási körülmények közötti helytállás megtapasztalása 

Ha esik, ha fúj!
Ha esik, ha fúj, mi akkor is fellépünk!
Fotó: a tánccsoport

Ahogy a közösség online felületén olvashattuk: Ha esik, ha fúj, mi akkor is fellépünk! Bár az időjárás nem volt kedvező, de a rendezők sokat segítettek a fedett színpaddal. Köszönjük a Rácalmási Tökfesztiválnak a meghívást, és hogy színesíthettük mi is a rengeteg programot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában