A csillagos ég titka

15 órája

Kultúrházak éjjel-nappal Székesfehérváron is

Színes, vibráló tintával, felnőtteknek szóló mesékkel és a csillagos ég titkaival várták pénteken a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ Fürdő sori épületében a látogatókat a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozatán.

S. Töttő Rita

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Szeptember utolsó hétvégéjén, azaz most 27-én és 28-án rendezik meg országszerte a kulturális központok, művelődési házak és közösségi terek a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozatát, melyhez a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ is csatlakozott: szeptember 27-én workshopokkal vette kezdetét a program, amely 28-án érdekes előadásokkal és bemutatókkal folytatódik.

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

 

A péntek esti program az absztrakt képek szerelmeseinek szólt: Sturcz Georgina élénk, vibráló tintafestékeket hozott, így segítségével csodás képi világot alkothattak a résztvevők. A különböző színek cseppentése, egymásba folyatása izgalmas kreációkat eredményezhetett az alkotási folyamat során. Ezt követően felnőtteknek szóló mesék következtek, majd pedig a Kultúrházak éjjel-nappal programja átalakult a Kutatók Éjszakájává: a Terkán Lajos Bemutató Csillagvizsgáló szakemberei várták előadásokkal, csillagtúrákkal az érdeklődőket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában