Csillogó tekintetek, ragyogó ünnep

2024.10.24. 19:11

Az operett örök - koncert a fehérvári színház előtt (galéria, videó)

Ahogy azt már a fehérváriak megszokhatták, a Magyar Operett Napja alkalmából mindig valami különlegességgel készül a teátrum. Ez a 2024-es évben sem volt másként.

Kecskés Zoltán

Fotó:  Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Az utóbbi évek hagyományát folytatva, a színház előtti téren tartott ajándékműsort a Vörösmarty Színház színművésze, Keller János. A székesfehérváriak által igencsak kedvelt színművész, Horváth Elemér és Horváth Péter zenekarával közösen énekeltette meg az érdeklődőket. Sőt, a vállalkozó szelleműek együtt dalolhattak a színművésszel, jutalmul színházjegyet kaptak. 

Fotó:  Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Olyan klasszikus operettekből csendültek fel örökzöld slágerek, mint a Csárdáskirálynő. A taps, a vakuk villogása és a mosoly sem maradhatott el.

Fotó:  Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Mondanunk sem kell, az ajándékkoncert ismét elkápráztatta a műfaj kedvelőit, akik izgatottan, csillogó szemekkel hallgatták az ismert slágereket. Sőt, a fülbemászó dallamok sok járókelőt is megállásra szólítottak, akik csodálattal figyelték a produkciót. Székesfehérvár ismét méltó módon ünnepelte meg a Magyar Operett Napját, miközben aranypillanatokban volt része a lelkes közönségnek. Jövőre ugyanitt, ugyanekkor!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában