Esélyük sem volt

2018.01.28. 21:34

A Titánok összeroppantak a harmadik harmadban

Az Erste Liga alsóházi középszakaszának 3. fordulójában a Fehérvári Titánok sima vereséget szenvedtek hazai jégen a Corona Brasovtól.

Káldor András

Itt még bizakodhattak a Titánok, IIro Vehmanen lövése után Patrik Polc kapujában pihent a korong

Fotó: Nagy Norbert

Fehérvári Titánok-ASC Corona 2010 Brasov 1-5 (1-2, 0-0, 0-3)

Székesfehérvár, 164 néző

Vezette: Babic, Valachovic, Kedves Turdon.

Fehérvári Titánok: Kornakker (Gyenes) – Imre, Vehmanen 1 – Reiter, Sándor F. – Láday, Szaller – Antal A., Kiss Zs.; AINSWORTH (1), Antilla, Schoenmakers – Hamvai, Mazzag, Vizi – Kiss P., Részegh, SZITA – Balogh, Péter B, Varga B. Vezetőedző: Kóger István.

Corona Brasov: POLC -Filíp, Jemeljanyenko – Sirokovs, Nagy I. – Imecs, Bors H. (1) – Bíró O.; Walls 1, GLIGA 1, MACMILLAN 1 – Knyjazev, Tranca, Saluga (1) – Zsók (1), Molnár Zsombor, MIHÁLY Á. 1 (1) – Bíró G. 1, Péter Zs., Zabludovszkij. Vezetőedző: Július Pénzes.

Kiállítás: 2, illetve 12 perc.

Igencsak pörgős és lendületes első harmadot játszottak a felek, az alapszakaszban a fehérváriak mumusának számító vendégek egy eladott korongból szereztek előnyt, melyet a Titánok egy szerencsés találattal kiegyenlítettek. A harmad végén mégis az erdélyiek örülhettek, a hajrában Robert MacMillan volt eredményes. A folytatásban mindkét csapat előtt számos lehetőség adódott, ám a középső húsz perc leginkább a hibákról, és a jó teljesítményt nyújtó kapusokról szólt. A záró harmadban aztán az elszalasztott Titánok helyzetekre válaszul négy perc alatt hármat lőtt a Brassó, eldöntve ezzel a fontosabb kérdéseket.

Itt még bizakodhattak a Titánok, IIro Vehmanen lövése után Patrik Polc kapujában pihent a korong
Fotós: Nagy Norbert

Kóger István a Titánok vezetőedzője természetesen egyáltalán nem repesett az örömtől a találkozó után.

- Az a legnagyobb problémám, hogy 1-2-nél kaptunk két nagyon könnyű, és buta gólt, majd utána 1-4-nél, a csapatra nem jellemző módon feltettük a kezünket, és hagytuk, hogy megverjenek bennünket. Még akkor is azt mondom, hogy elfogadható a vereség, ha tudom, hogy a csapat kijátszotta magát, és megtett mindent azért, hogy elkerülje, és szorosabbá tegye az eredményt. Ezt most nem tette meg. Ez nem volt ránk jellemző az utóbbi időben. Kétségtelen, hogy ez a mérkőzés nem tetszett! – hangsúlyozta a vezetőedző.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában