foci

2018.05.21. 20:56

Újabb nagy lépést tettek a tópartiak az arany felé

A megyei kupával ellentétben, ezúttal nem tudta legyőzni a sérülésektől megtizedelt Sárbogárd alakulata a taktikusan játszó Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő csapatát a labdarúgó megye I rangadóján.

Káldor András

A gárdonyi Balogh Ádám (sárga) lendületesen játszott

Fotó: Koppán Viktor Dávid/Fejér Megyei Hírlap

Sárbogárd– Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő 0-1(0–0)

Sárbogárd, 200 néző

Vezette: Altorjay Áron Gellért

Sárbogárd: Nyári – Hegedűs Gy., Gráczer B., Gulyás-Kovács (Nagy Á.), Szabó Z. (Vámosi G.) – Kakas, Gráczer G., Laták, Márki (Juhász G.) – Krajcsovics, Kindl.

Vezetőedző: Viktor Ferenc

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő: Heim – Balogh B. (Balogh P.), Rodenbücher, Kocsis D., Oláh – Nagy Á. (Leidál), Balogh Á., Ambrus H. (Spánitz L.) – Klauz, Hanák, Fodor G.

Vezetőedző: Balogh Zsolt

Gól: Nagy Á. (55.)

Jók: Nyári B., Krajcsovics P., ill. Heim, Balogh Á.

A gárdonyi Balogh Ádám (sárga) lendületesen játszott
Fotós: Koppán Viktor Dávid/Fejér Megyei Hírlap

A hazaiakat sújtó példátlan sérüléshullám már a kezdő sípszó előtt jelentősen csökkentette a hazaiak esélyeit. Az 5. percben a felezővonalnál Szabó Zoltán rosszul átvett labdájával Ambrus Hunor lépett el a védők mellett, lövése azonban mellé szállt. A félidő további részében a hazaiak birtokolták többet a labdát, előbb Gulyás-Kovács Géza lövését hárította Heim Attila, majd a 26. percben ismét ő célozta meg a kaput, de a labda centikkel a kapu fölött zúgott el. A 43. percben Krajcsovics Péter jobb oldalról befelé cselezett, és 16 méterről a jobb felső sarok mellé bombázott. A második félidőt agilisebb támadójátékkal kezdte a Gárdony, az 50. percben Balogh Ádám lövését a hazaiak kapusa bravúrral védte. Az 55. percben a bal oldalon kapott indítással Balogh Á. lehagyta védőjét, és az alapvonalról visszagurított labdáját a jókor érkező Nagy Ákos 5 méterről a hálóba lőtte, 0-1. A hazaiak támadásait több esetben csak szabálytalanul tudta megállítani a vendégvédelem, a kaputól 25-30 méterre, ám a szabadrúgásokból sem tudtak büntetni a bogárdiak. A mindvégig küzdelmes, jó iramú mérkőzésen a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő csapata győzelmével közelebb került a bajnoki cím megszerzéséhez. Tudósított: Szántó Gáspár

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában