foci

2018.06.12. 18:22

Bognár István búcsúzik a Mezőkövesdtől

Lassan beindul a játékoskeringő a labdarúgó NB I-ben.

Ferencz Balázs

Budapest, 2018. április 7. A ferencvárosi Böde Dániel (b) és a mezõkövesdi Matija Katanec a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában játszott Ferencváros-Mezõkövesd Zsóry FC mérkõzésen a fõvárosi Groupama Arénában 2018. április 7-én. MTI Fotó: Illyés Tibor

A kilencedik helyen végzett Mezőkövesd-Zsóry FC bejelentette, hogy Bognár István máshol folytatja. Azt azonban egyelőre nem tudni, hova igazol a középpályás. A Kuttor Attila által irányított Mezőkövesd kedden jelezte, Bognár – akinek az idény végén lejár a szerződése – távozik a klubtól, ám a közleményben nem szerepel, hol folytatja a 27 éves futballista.

Bognár 2012 és 2014 között volt először a kövesdiek labdarúgója. Idén februárban a Ferencvárostól igazolt vissza Matyóföldre. Az OTP Bank Liga tavaszi idényében tizennégy mérkőzésen lépett pályára, összesen egy gólt szerzett és két gólpasszt adott.

Sajtóértesülések szerint elképzelhető, hogy a középpályás az élvonalba visszajutott MTK Budapest együtteséhez szerződik. Az NB II-es bajnokságot megnyerő fővárosi kék-fehérek már leigazoltak egy, az előző szezont az első osztályban töltő játékost, mégpedig a Honvéddal 2017-ben bajnoki címet szerző nigériai George Ikenne-Kinget.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában