szuperliga

2018.06.22. 14:30

Ezüstérmesek a kiskúti teniszezők

A Budaörs ellen zárták a szezont a legjobbjaikat nélkülöző fehérváriak a Szuperligában.

Nagy Péter

A szlovák Kristína Kucová már nem szerepelt Budaörsön

Fotó: Nagy Norbert/ Fejér Megyei Hírlap

Budaörsi SC– Fehérvár Kiskút TK 1:6

Becsületbeli ügyként kezelték a koronázóvárosiak az egyhetes élvonalbeli bajnokság utolsó játéknapját, amikor Zádori Rékáék biztos ezüstérmesként léptek pályára a magyar fővárosban. A sors fintora, hogy a keddi, az aranyérem sorsáról döntő MTK elleni párharcban a Fejér megyeieknél nem szerepelhetett a csapat erőssége, az érettségi vizsgáján bizonyító Udvardy Panna. A 19 éves tehetség aztán hiába sietett az iskolából a mérkőzés helyszínére, a budapestiek első embere nem egyezett bele a párosok küzdelmét elmulasztó teniszező szereplésébe. A fehérváriak így 4:3-ra elveszítették a meccset, és a lehetőséget is, hogy megvédjék címüket.

A szlovák Kristína Kucová már nem szerepelt Budaörsön
Fotó: Nagy Norbert/ Fejér Megyei Hírlap

A budaörsiek otthonában aztán dacból is megmutatta, hogy mire képes az újdonsült ezüstérmes gárda. Zádori Réka és Fekete Lilli három, Békefi Bianka és Pirók Alexa két játszmában hozta a párosok küzdelmeit.

Zádorinak egyesben nem sikerült nyernie, de a társak – Pirók, Szabó Laura, Udvardy Luca és Juhász Lilla – hozták a kötelezőt, így végül négy győzelemmel és egy vereséggel zárta a szezont a Kiskút.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában