defensive back és linebacker pozíciókban

2019.01.30. 21:31

Újabb erősítés a Koronázóknál

Nincs megállás a magyar és az osztrák bajnokságban is érdekelt fehérvári amerikaifutball-csapatnál. Az Enthroners legújabb igazolása, az amerikai Mike Wallace Olaszország és Németország érintésével került a megyeszékhelyre.

Nagy Péter

Mike Wallace eddigi mutatói tekintélyt parancsolóak Fotó: FE

Az egyesült államokbeli Texas államban sajátította el az amerikaifutball alapjait a Fehérvár Enthroners új szerzeménye, Mike Wallace. A 179 cm magas 90 kilogramm súlyú játékos leginkább defensive back és linebacker pozíciókban érzi otthon magát a rácsmezőn. Európába legelőször 2014-ben igazolt, akkor az olasz élvonalban szereplő Ancona Dolphins safetyje lett. Már itt kiütközött Wallace ereje, akinek mindössze öt mérkőzésre volt szüksége ahhoz, hogy hatvanhét szerelést, három interceptiont és egy visszahordott TD-t mutasson be a taljánoknál.

Mike Wallace eddigi mutatói tekintélyt parancsolóak
Fotó: FE

2016-ban nemcsak klubot, de országot is váltott: a német első osztályú Düsseldorf Panthers mezét húzhatta magára. A Koronázókhoz viszont már a frankfurti Pirates együttesétől érkezik az új idényre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában