Enthroners

2019.02.10. 18:47

Egy újabb Koronázó a fehérvári csapatban

Ryan Tuiasoa személyében polinéz játékossal bővült a Fehérvár Enthroners amerikaifutball-csapata.

Nagy Péter

Fotó: fmh_foto

A 181 cm magas és 98 kilogramm súlyú futó az Egyesült Államok 50. tagállamában, Hawaii szigetén látta meg a napvilágot. Ryan Tuiasoát hosszas kiválasztási folyamat és tárgyalások után a váratlanul távozó Antonio Roane pótlására szerződtette a székesfehérvári futballklub. A University of Hawaii Warriors egykori játékosa legutóbb Finnországban lépett rácsmezőre, ahol 8 mérkőzésen átlagosan 150, összesen 1206 yardig jutott, és emellett 16 TD-t is szerzett csapata számára.

– Remek évet zártam Finnországban, de mindenképpen új kihívásokat kerestem a következő szezonra. Számos megkeresés, tárgyalások és egyeztetések után végül a Koronázókra esett a választásom. Nagyon várom már, hogy Magyarországra repüljek. Hawaiion születtem, tősgyökeres polinéz srác vagyok, nagyon izgalmas lesz a közép-kelet-európai kultúrával találkozni és megismerni azt – mondta az új szerzemény.

Vezető képünk illusztráció!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában