MOL Fehérvár FC

2020.01.08. 23:28

A marbellai edzések

Folytatja az Ibériai-félszigeten tartott edzőtáborát a MOL Fehérvár FC labdarúgócsapata – a Joan Carillo vezette szakmai stáb nem kegyelmez a játékosoknak.

Korondy Tamás

Délután a támadók és a védők külön gyakoroltak Fotó.: MFFC

Nem voltak egyedül a fehérvári futballisták, hiszen a helyszínen a szomszédos pályán zajlott tréning a Fortuna Düsseldorf csapatának is.

A délutáni tréningre nem azonos időpontban került sor a védők és a támadók számára. 16:00-tól előbbiek voltak beosztva, majd 17:00-tól utóbbiak érkeztek az edzőpályákhoz.

Délután a támadók és a védők
külön gyakoroltak Fotó.: MFFC

Másnap már nem külön edzettek a csapatrészek, éppen ellenkezőleg, egymással néztek farkasszemet. Hogy a lesállások megítéléséből ne legyen vita, Késedi Gábor, a gárda videóelemzője készségesen felkapott egy megkülönböztető mellényt, de hamar megtapasztalhatta a asszisztensek keserű sorsát, miután Kovács István már az első támadások egyike után nekiszegezte a kérdést, mégis mit integet – természetesen nagy nevetés kísérte a jelenetet.

A tréning végén négy csapatra osztotta a keretet a szakmai stáb, és szűkített területen, de két szabvány kapura játszottak egymással a csapatok – az összecsapások annyira élesek voltak, hogy a rendes játékidő

után döntőt kellett játszani, amit végül Zsóri góljával az Elek Ákos, Vinícius, Kovács István, Fiola Attila, Zsóri Dániel ötös nyert meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában