Gárdonyi VSC

2020.08.08. 07:00

Folytatni a jó sorozatot

Az NB III Nyugati csoportjának 2. fordulójában vasárnap 17.30-kor a Lipóti Pékség SE vendége lesz a bajnokságban nagyszerűen rajtoló újonc Gárdonyi VSC együttese.

Káldor András

Gárdonyi Zsigmond (kék) játékára most is szükség lesz F.: KA / FMH

Nagy meglepetésre a csoport nyitófordulójában a Gárdonyi VSC remekül indította az idényt, hiszen a címvédő Érdi VSE otthonából hoztak el egy pontot Balogh Zsolt vezetőedző tanítványai. Bár a vendéglátók két kapufát is lőttek, mégsem örülhettek a végén, ellenben az agárdi alakulat mestere elégedett lehetett.

Gárdonyi Zsigmond (kék) játékára
most is szükség lesz F.: KA / FMH

– Újonc csapat vagyunk, ezáltal nem mi voltunk az esélyesek. Előzőleg még meg sem közelítettük a mostani játékunkat, a védekezésben még nem voltunk összeszokva, de ezúttal a csapat próbálta azt csinálni, amit kértünk, és ez működött. Nem volt sok lehetőségünk, de az ellenfélnek két százszázalékos ziccere volt, örülhetünk a pontnak.

Most sem vár rájuk könnyű feladat a tavalyi pontvadászatban a 3. helyen záró Lipót Pékség SE otthonában. Ráadásul a Győr-Moson-Sopron megyei gárda az előző játéknapon szinte felmosta a padlót a tavaly még a Közép csoportban vitézkedő THSE Szabadkikötő csapatával, melyet 6-2-vel küldött haza azután, hogy az 50. percben még 2-2-t mutatott az eredményjelző.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában