foci

2021.09.01. 16:25

Intenzív átigazolási hajrá Fejérben

A labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia, és az NB II-es Aqvital FC Csákvár körül is akadtak hírek az átigazolási szezon végén.

Beke Zsombor

Fotó: pixabay.com

A két Fejér megyei klub között is történt átigazolás, hiszen a Puskás és a Csákvár gyakorlatilag játékost cserélt. A nyáron Mónos Tamás együtteséhez igazoló Csirmaz István villámkarriert futott be az Aqvitálnál, hiszen öt bajnoki után jó játékával felhívta magára Hornyák Zsolt figyelmét, a 26 éves védő 1+1 éves szerződést kötött a felcsútiakkal. Major Gergő fordított utat járt be, hiszen a Pancho Arénából Csákvárra teszi át a székhelyét. A környezet mindenesetre nem lesz ismeretlen számára, hiszen az elmúlt két évben kölcsönben már a csákváriakat erősítette, majd nyáron visszatért az akadémiához, de sérülések miatt a 21 éves védőnél rutinosabb játékosra van szükség az NB I-es alakulatnál.

Szintén az Aqvitálnál kezdi meg az őszi szezont a 24 éves Koval Viktor, aki már a nyári felkészülés egy részét is Mónos Tamás együttesében teljesítette. A védő az elmúlt két évben Vácon szerepelt.

A Puskás Akadémia 16 éves játékosa, Grúber Zsombor elhagyja nevelőegyesületét, és a svájci FC Baselben folytatja pályafutását. A fiatal tehetség a közelmúltban hosszabbította meg 2024-ig a szerződését, valamint alapembere volt 14. Puskás–Suzuki-kupán első helyen végző együttesnek. Grúber már Hornyák Zsolt gárdájában is bemutatkozott, az FC Inter Turku elleni idegenbeli Európa-konferencialiga-mérkőzésen debütált.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában