Zsinórban győztes röpi csaták

2021.11.08. 17:02

A MÁV Előre csapatai nem fukarkodtak, mindkét ellenfelüket felül múlták

Ismét tökéletes hétvégét zártak a MÁV Előre SC röplabda csapatai az NB I-ben, az alapszakasz 4. fordulójában mind a női, mind a férfi együttes győzelemmel zárt.

Káldor András

A fehérváriak mindkét csapata remekül szerepel

Fotó: A klub

Nők:

MÁV Előre SC-Bericap – TFSE 3:2 (-21, -23, 13, 23, 10)

Vezette: Varga A., Gyulai

MÁV Előre SC-Bericap: Szerencsés-Miklai, Sólyom, Karnitszkaja, Bortnyikova, Kiss A., Szilágyi. Csere: Kovács E., Borostyán (liberók), Csabai, Sebestyén. Vezetőedző: Jurij Melnyicsuk.

TFSE: Halla, Nagy V., Radomszki, Budaházy, Kökény, Villányi. Csere: Boller, Hábetler (liberók), Benedek, Poór. Vezetőedző: Csépke Gábor

- Nehéz volt az első két szettben játszani. Fontos volt, hogy vissza tudjunk jönni a játékba és örülök, hogy sikerült fordítani és meg tudtuk nyerni a találkozót. – értékelt Jurij Melnyicsuk. A Magyar Kupa nyolcaddöntőjében kedd este 19 órakor a fehérváriak szintén a VOK-ban a bajnoki címvédő Fatum Nyíregyháza csapatát fogadják.

A fehérváriak mindkét csapata remekül szerepel
Fotó: A klub

Férfiak:

MÁV ELŐRE SC-Foxconn– Rákosmente 3:0 (18, 10, 17)

Vezette: Varga A., Gyulai

MÁV ELŐRE SC-Foxconn: Deliu, Ambrus, Balázs B., Boa, Kholman, Doda. Csere: Takács M., Szentesi (liberók), Kulcsár, Sebestyén, Tóth K. Vezetőedző: Dávid Zoltán.

Rákosmente: Kókai, Sándor, Papp M., Fenyő, Katona, Török Sz. Csere: Farkas R., Hartyányi (liberók), Török R., Szalai T., Nagy P., Molnár D.. Vezetőedző: Kovács Sándor

- Az eredmény azt tükrözi, hogy sima mérkőzés volt, viszont voltak koncentrációs problémáink, de ezekből sikerült jól kijönnünk. – fogalmazott Dávid Zoltán. a mérkőzés után.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában