Befagyott a pálya

2022.12.21. 22:11

Jégpálya épült a Kiskút Tenisz Klubban

A fehérvári, és környékbeli általános iskolákat januárban ingyenes korizásra várja az egyesület. Bármennyire is furcsa a hőskorban a tenisz, és a korcsolya jegyben járt, hiszen a klubokban télen felöntötték vízzel a salakot, amelyen megkezdődhetett a versenyszerű korcsolyázás.

Németh Krisztián

Fotó: Németh Krisztián

Viszló Csaba, klubtulajdonos, aki mindkét sportághoz ezer szállal kötődik természetesen nem egy vödör vízzel oldotta meg a kérdést, professzionális jeget készíttetett amelyet rendszeresen rolbáznak is. Az egyik salakos pálya helyén csillog a jég.  
-   Január kilencedike után a fehérvári, és környező települések iskoláiból egy-egy csoport számára díjmentesen rendelkezésére bocsátjuk a jégpályát - mondta Viszló Csaba.

Fotós: Németh Krisztián

A nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő fedett, és szabadtéri tenisz centrumban az iskolai testnevelés órák keretében több száz gyerek részt a Sulitenisz programban, emellett versenyzői is egyre jobb eredményt érnek el. Galambos Gábor, a klub egyik motorja elmondta, a 14 éves lány csapat megnyerte a Vidékbajnokságot, a 16 éves fiú együttes bronzérmet szerzett, a felnőtt első osztályú csapat kemény mezőnyben kivívta bentmaradást, a női Szuperligás gárda is jól szerepelt. Utóbbiban erősítést terveznek, amellyel a bajnoki címet célozzák meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában