Jégkorong

2023.06.03. 15:40

Szalma hosszabbított

A Dunaújvárosi Acélbikák csapata Somogyi Balázs után szerződést hosszabbított fiatal támadójával, Szalma Zsolttal, aki további egy esztendőre kötelezte el magát Dunaújvárosba.

Káldor András

Szalma Zsolt (pirosban)

Fotó: A klub

A 24 esztendős csatár második szezonját kezdi meg a piros-fehéreknél. Korábban megfordult Újpesten, Miskolcon, valamint a Vasasban és a Győr csapatában is. Legutóbbi Erste Liga szezonjában már újvárosi színekben 36 mérkőzésen 20 pontig jutott (8-12), amit az egyenes kieséses szakaszban újabb két-két ponttal toldott meg, mindegyiket az újpestiek ellen szerezte. és alapembernek számított Niko Eronen legénységében.

- Szalma Zsolti nagyon fontos számunkra. Jó ember és nagyon kedveli Őt az egész csapat, ráadásul az állandó jó hangulata igazán pozitívan hat a többiekre is az öltözőben. A Szalma típusú játékosokra minden csapatban igen nagy szükség van. Keményen dolgozó, “kétirányú” játékos, aki mind a támadásban, mind a védekezésben maximálisan odateszi magát. Biztos vagyok benne, hogy ezt a közös együttműködést tökéletesen igazolni fogja az előttünk álló 2023/24-es szezon!” – fogalmazott Niko Eronen.  
 


  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában