Tagság meghosszabbítva

2024.05.12. 19:06

A küldetés sikeresen teljesítve

A Kozármisleny elleni győzelemmel biztosította be NB II-es tagságát az Aqvital FC Csákvár.

Szupkai Gábor

Sima győzelmet ünnepelhetett a Csákvár

Fotó: Kricskovics Antal

Karacs Dániel visszakerült a hazai csapatba, egyúttal a csapatkapitányi karszalag is a karjára került, de volt egy debütáns is, az ízig-vérig csákvári Dencinger Norbert.
Helyzetekből nem volt hiány, Oleh Jablonszki, Ominger Gergő és Simon András hazai oldalról, Major Sámuel és Kozics Barnabás a vendégektől próbálkozott, utóbbi kapufáig is jutott. Ennek ellenére már belenyugodtunk a gól nélküli első félidőbe, mikor Jablonszki átlépte a labdát, a mögötte érkező Szakály Dénes egyedül lépett ki, majd önzetlenül középre gurított, ahol érkezett Simon és nem hibázott, 1-0.
A szünet után érkeztek a sárga lapok és a cserék, amik sorsdöntőnek bizonyultak, hiszen az alig néhány másodperce a gyepre lépő Nagy Zoárd iramodott meg Zelizi Patrik hosszú kirúgásával és 10 méterről a kapu közepébe lőtt, 2-0. Ezt másolták a vendégek is, a két perce pályán lévő Hegedűs Levente Tamás egy legurítást vágott kapásból a hosszú felsőbe, 2-1. Ám volt még puskapor a hazaiaknál, a ráadásban Tamás Nándor futott le mindenkit, és a jobb alsóba lőtt, 3-1. 


Aqvital FC Csákvár – Kozármisleny 3-1 (1-0)
Csákvár, 300 néző, Vezette: Berényi T. (Bertalan D., Sinkovicz D.)
Csákvár: Zelizi – Szalai P., Gregor Z., Karacs, Murka – Ominger (Nahirnij 90.), Dencinger (Papucsek 90.), Szakály D. (Farkas A. 75.) – Tamás N., Simon A. (Nagy Z. 63.), Jablonszki (Juhász L. 63.)
Vezetőedző: Tóth Balázs
Kozármisleny: Lékai –Schuszter, Horváth D. (Daru 55.), Füredi, Turi – Nagy E. (Hegedűs L. 78.), Major S. (Tóth Z. 55.) – Molnár Á. (Nagy M. 66.), Kozics (Beke 66.), Kirchner – Horváth P.
Vezetőedző:Aczél Zoltán.
Gólszerző: Simon (45.), Nagy Z. (64.), Tamás (95.) illetve Hegedűs L. (80.)
Sárga lap: Karacs (28.), Simon (52.), Ominger (59.), Zelizi (79.) illetve Molnár Á. (60.), Füredi (73.) 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában