Átkot kell törnie a Puskásnak

2024.05.21. 14:19

Második felvonás a bronzért

Az MTK Budapest 2-1-es győzelmét követően hazai környezetben tartaná életben a bronzéremről szőtt álmait a Puskás Akadémia FC női labdarúgócsapata.

Ferencz Balázs

A Puskás lányai félretolnák a kék-fehéreket a bronzérem árnyékában

Forrás: puskasakademia.hu

Fotó: hazi-benyei timea

A Simple Ligában, azaz a női NB I-ben a bajnoki címről és a bronzéremről is rájátszás formájában döntenek a csapatok. A tavalyi negyedik Puskás Akadémia FC idén is az MTK Budapesttel harcol a bronzért. Az első felvonást a fővárosiak 2-1-re nyerték hazai környezetben. 
Szerdán 16.30-kor Felcsúton csapnak össze a felek. Amennyiben a rendes játékidőben, vagy akár büntetők útján is, de nyer a Puskás, életben maradnak az álmok, s a május 25-i, harmadik összecsapás dönt a bronzérem birtokosáról. Minden más esetben az MTK lezárja a párharcot már szerdán. 
Halászi Kinga alakulata számára a fővárosi kék-fehérek a mumus-csapat, hiszen az alapszakasz során sem szereztek pontot ellenük a felcsúti lányok. Most meg lehet törni az átkot! 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában