Készül a Puskás

2024.06.28. 12:57

Túl vannak az első melós héten

Alaposan belekezdett a felkészülésbe az NB I-ben legutóbb bronzérmet szerzett Puskás Akadémia FC. Már biztos: két osztrák és egy cseh csapattal is találkoznak a felcsútiak a Konferencia-liga-rajtig.

Ferencz Balázs

Július 5-ig hazai környezetben edzenek a felcsútiak

Forrás: puskasakadmia.hu

Június 24-én, hétfőn kezdte a munkát a Puskás Akadémia FC, igaz az első napon még csak orvosi vizsgálatokon és fizikai teszteken estek át a játékosok. A tréningek során aztán az erőnléti gyakorlatoké volt a fő szerep, a napokban azonban már a labda is pattogott. 
Napi két tréning szerepel a programban, július 5-ig Felcsúton edz a gárda, majd július 6-án Ausztriába utazik Hornyák Zsolt alakulata. Két héten át Bad Zellben edzőtáborozik a Puskás Akadémia FC. Három felkészülési mérkőzést vívnak a felcsútiak: július 9-én az osztrák másodosztályú SKN St. Pölten, majd három nappal később a cseh élvonalbeli FC Slovan Liberec alakulatával csap össze a magyar bronzérmes. Július 16-án az osztrák Bundesligában szereplő LASK Linz elleni derbi igazi erőfelmérő lesz a sárga-kékek számára. 
Felkészülési mérkőzések programja:
Július 9., 18:00: Puskás Akadémia FC – SKN St. Pölten (osztrák II.)
Július 12., 11:00: Puskás Akadémia FC - FC Slovan Liberec (cseh I.)
Július 16., 16:00: Puskás Akadémia FC – LASK Linz (osztrák I.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában