Váltás?

2024.06.10. 13:15

Újpesten dolgozhat tovább a Vidi edzője

Hamarosan megkezdi a nyári tréningsorozatot a Fehérvár FC labdarúgócsapata. Eddig a kölcsönben szereplő kapust, Tóth Balázst és Kisvárdáról Bohdan Melnyiket szerződtette a Vidi, azonban még képlékeny, hogy milyen kerettel dolgozik tovább a klub. S hogy milyen edzővel?

Ferencz Balázs

Bartosz Grzelak Újpest felé tekint?

Forrás: Kricskovics Antal

Egyvalami biztos a Vidinél: az NB I-es együttes június 17-én kezdi meg a felkészülést a 2024-2025-ös idényre. Azonban az még egyáltalán nem garantált, hogy Bartosz Grzelak irányítja majd az első edzéseket. A Fehérvár FC-hez még egy évig szerződés köti a lengyel származású svéd trénert, azonban a Nemzeti Sport értesülései szerint az Újpest FC már ajánlatot is tett a szakembernek. Azonban Grzelak-mester csak úgy költözhet át a Megyeri útra, ha a lilák kivásárolják szerződéséből.

A hírek szerint Bartosz Grzelakot követheti Újpestre akár a lejárt szerződésű szélső védő, a fehérváriak számára negyedik hellyel zárult szezonban jó formában futballozó Bese Barnabás is.

Bartosz Grzelak 2023. március 15-én érkezett Székesfehérvárra. A 2022-2023-as szezon végén éppen csak, de bennmaradt az élvonalban a Vidivel, majd aztán a csapat főtámogatója, a MOL beszüntette a szponzorációt. Ennek ellenére a piros-kékek az utolsó pillanatig versenyben voltak a bronzéremért, végül a negyedik helyen zártak a bajnokságban Bartosz Grzelak irányítása alatt. A MOL időközben az Újpest FC tulajdonosa lett, ahova most az edző szerződhet. 

A Fehérvár FC ahogy eddig sem, most sem kíván sajtóértesüléseket kommentálni.

Bese mellett Emil Rockovnak, Hangya Szilveszternek, Fiola Attilának, Ruben Pintonak, Menyhárt Zsombornak és az előző szezont Fehérváron kölcsönben töltő Mamoudou Karamokónak jár le a szerződése június 30-án.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában