Héttel kezdtek

2024.07.03. 14:47

A Csákvár is túl az első meccsen

Az Aqvital FC Csákvár is belecsapott a lecsóba, és szerdán lejátszotta első nyári felkészülési mérkőzését.

Szupkai Gábor

Szakmai tanácskozás a félidőben

Fotó: aqvitalfc.hu

A másodosztályú együttes a délelőtti lejátszott mérkőzésre a BLASZ I. osztályban szereplő THSE Szabadkikötő gárdáját szemelte ki, és a foglalkozás elérte célját. Tóth Balázs  vezetőedző két részre osztotta a keretet, a szünetben sort cserélt, így mindenki pályára léphetett és mozoghatott kicsit. A találkozó első gólját az újonnan szerződtetett, a napokban Siófokról érkezett Varga Bence szerezte, majd a szünet után a másik friss igazolás, az elmúlt évet Mosonmagyaróváron töltő Szabó Bence is bevette a fővárosi alakulat hálóját. Ezúttal az eredmény még másodlagos volt, hiszen a felkészülés legelején tart a csapat, de az eredményességre sem lehetett panasz.

Aqvital FC Csákvár – THSE Szabadkikötő 7-1 (2-1)
Csákvár, Tersztyánszky Ödön Sportközpont
Aqvital (I. félidő): Perczel – Murka, Umathum, Varga B., Nahirnij – Major M., Dencinger, Szakály D. – Haragos, Nagy Z, Yablonskyi.
II. félidő: Zelizi – Szalai P., Karacs, Gregor, Baracskai – Farkas A., Mészáros D., Gazdag – Juhász L., Simon A., Szabó B.
Gólszerzők: Varga B. (5.), Szakály D. (23.), Gazdag (67.), Juhász L. (71., 81., 85.), Szabó B. (75.), ill. Orosz (17.) 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában