Csalódás

2 órája

A Fehérvár FC védője sem száz százalékig elégedett

Akármerről nézzük, a Fehérvár FC kecskeméti NB I-es rajtja közel sem lett tökéletes. Nem jó, de nem is tragikus, hogy egy klasszikust idézzünk.

Szupkai Gábor

Fotó: TOTH ELLA

A válogatott védő is értékelte a Kecskemét elleni szezonnyitó meccset.

– Egy nagyon jó csapat otthonában szereztünk értékes pontot, ennek ellenére nem vagyok száz százalékig elégedett, ugyanis több gólszerzési lehetőségünk is volt, de nem tudtunk ezekkel élni. Ahogy mondtam, a Kecskemét egy rendkívül jó csapat, főleg hazai pályán, sosem könnyű itt játszani. Annak ellenére, hogy a héten több ezer kilométert utaztunk és pályára léptünk a KL-ben, nem mondanám azt, hogy fáradtak lettünk volna, az egészségügyi- és edzői stábunk ugyanis kiváló szakemberekből áll, sikerült megfelelően regenerálódnunk a mai meccsre. Összességében kicsit csalódott vagyok, de nincs sok időnk búslakodni, hétfőtől már a szerdai KL-visszavágóra kell fókuszálnunk – nyilatkozta a fehervarfc.hu-nak Nikola Serafimov.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában