Tapasztalt center érkezett

13 órája

A tavalyi ezüstérmestől igazolt a Loki

Hivatalos oldalán jelentette be a MÁV Előre Foxconn női röplabdacsapata, hogy szerződtette a Kaposvári NRC játékosát, Tóth-Bodovics Hannát.

Szabó Róbert

Tóth-Bodovics Hanna (balra) személyében rutinos játékost szerződtetett a MÁV Előre Foxconn

Lassan elkezdődik ismét minden sportágban a felkészülés az új idényre, nincs ez másképp a női röplabdában sem. A MÁV Előre Foxconn ezúttal egy új igazolás bejelentésével örvendeztette meg a szurkolókat, hiszen kideült, hogy a csapatnál folytatja a tavalyi ezüstérmes KNRC játékosa, Tóth-Bodovics Hanna.

A 27 esztendős center a Haladásnál lett profi, majd négy éven keresztül erősítette a Vasas Óbudát, ami után volt a BRSE és a Fatum-Nyíregyháza játékosa is mielőtt Kaposvárra igazolt volna. A Magyar Kupában egy arany-, három ezüst- és három bronzérmet nyert csapataival, míg az Extraligában egy harmadik hely mellett négyszer végzett a második helyen.

Tóth-Bodovics Hanna a hazai sikerek mellett nemzetközieket is elért, hiszen a CEV Kupában, Challenge Kupában és a MEVZA-ligában is bronzérmet nyert, utóbbiban ráadásul kettőt is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában