Női foci

2024.07.03. 12:19

Bővülhet a paletta

A Móri SE toborzót hirdetett az újonnan induló U16-os női labdarúgó csapatába, és várja a leendő játékosok jelentkezését.

Káldor András

Az ezüstérmes női gárda

Fotó: A klub

A Móri SE férfi együttese ebben az évben sikert sikerre halmozott, az NB III-ból tavaly kieső gárda megújított játékoskerettel a vármegyei I. osztályban a bronzérmet, a Fejér Vármegyei Kupában pedig az ezüstérmet szerezte meg.
Az erősebb nem képviselőitől nem maradt el a női csapat sem, amely Puhnyák János vezetőedző irányításával a vármegyei pontvadászatban az első bajnoki szezonjában a második helyen végzett. Emellett csapatkapitányuk, a rendkívül rutinos Trampler Kinga 31 góllal a gólkirálynői címet zsebelhette be. Feltétlenül meg kell jegyezni, hogy tíz év után tért vissza a női gárda a vármegyei élvonalba. Szigorúan nézve pedig Fejér vármegye legjobb női csapata lettek idén, mivel a bajnoki címet a Komárom-Esztergom vármegyéből „átrándult” Almásfüzitő nyerte meg.

Most ismét lépnek egyet előre Móron, mivel a klub 2024. július 10-én, szerdán 17 órától toborzó edzést tart az U16-os korosztály számára a Wekerle Sándor Szabadidőközpont nagy műfüves pályáján. Ide várják a 2009. január 1 és 2013. december 31. között született játékosokat. Jelentkezni lehet Tar Bálintnál a +36 30 638 3293 telefonon, vagy a [email protected] email címen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában