Mindenben az élet

2 órája

Éremesőt fakasztott egy kislány a sportvilág kőszikláiból

Már a korábbi időszakban is hozta az eredményeket a móri kislány, Balogh Rebeka. A legutóbbi regionális bajnokságon gyakorlatilag éremesőt fakasztott a sportvilág kőszikláiból, hiszen nyolc számból hét érmet szerzett.

Palocsai Jenő

Sok edzés árán, nem pedig ingyen hullott az éremeső Balogh Rebeka tenyerére

Forrás: mormost.hu

Fotó: Édesanya

Mór városa mindig támogatta a sportokat, lehetőségeihez mérten, és ez most sincs máshogy. Ennek köszönhetően kiváló sportolók kezdik a megye északnyugati határában a pályafutásukat. Jó példa erre Takács Boglárka vagy éppen Krausz Gergely.

Új csillag emelkedik az égre

A kilenc éves Balogh Rebeka a Móri Dr. Zimmermann Ágoston Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola harmadikos tanulója 2015-ben született, Móron él, és két éve úszik versenyszerűen a Tatabányai Vízmű Sportegyesületnél, és egyre jobb eredményeket hoz.

–Idén tavasszal az Országos Diákolimpián 4. és 6. helyezett lett gyors-, illetve mellúszásban. Az előző és az idei tanévben is ő lett iskolája legeredményesebb lány sportolója az alsósok között. Nem csak a sportban jó, tanulmányi eredményei is jelentősek. A nemrég zárult tanévben elnyerte a “Jó tanuló, jó sportoló” címet is–adta hírül a sportoló kislány édesanyjától, Baloghné Szalai Szandrától kapott információkat a mormost.hu.

Éremesőt mindhárom fémből

Az elmúlt hétvégén Veszprémben rendezték meg regionális bajnokságot, melyen Balogh Rebeka hat egyéni számban és két váltóban indult. Az eredmények magukért beszélnek, hiszen nyolc versenyszámban hét érmet szerzett. Volt közöttük 2 arany, 4 ezüst, 1 bronz és kevésen múlott a 100 százalékos eredmény, mert a 8. számban éppenhogy lecsúszott a dobogóról, mivel negyedik lett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában