Sűrű program

8 órája

Felkészülési meccs, hazai jégen

Elég zűrös hetek elé néz majd augusztusban a magyar jégkorong-válogatott és a Hydro Fehérvár AV19 csapata is. Utóbbinak azért egy hazai felkészülési meccs is befért a programba.

Szupkai Gábor

Fotó: Facebook

A válogatott olimpiai-selejtezője komolyan átalakítja a felkészülési naptárt. A Volán július végén kezdi meg a közös felkészülést a következő évadra, és az olimpiai selejtezőtorna, valamint a CHL-indulás előtt három felkészülési mérkőzést játszik a 2024/2025-ös szezonrajt előtt.

Kiss Dávid csapata augusztus 13-án és 14-én a csehországi Hradec Královéban lép jégre, ahol előbb a helyi Extraliga-csapattal, másnap a másodosztályú HC Marimex Kolínnal gyakorol. Augusztus 23-án, pénteken pedig hazai edzőmeccset vív a Fehérvár, ahol azt a szlovák címvédő Nyitrát fogadja, amelyhez nemrég tért vissza Karol Csányi.

A megszokottnál kevesebb, három felkészülési meccs időpontjai a következők:

augusztus 13. 17:00 Mountfield HK – Hydro Fehérvár AV19

augusztus 14. 17:00 SC Marimex Kolin – Hydro Fehérvár AV19

augusztus 23. 19:15 Hydro Fehérvár AV19 – HK Nitra

Az augusztus 23-i, hazai felkészülési mérkőzésére a klub több családi programmal, különleges szezonnyitóval készül, melynek részletei egyelőre meglepetésnek számítanak. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában