Értékes három pontot gyűjtöttek be

2 órája

Hamarabb is dönthettek volna Tóth Balázs szerint

Végletekig kiélezett mérkőzésen aratott 3-2-es győzelmet az Aqvital FC Csákvár a Kazincbarcika ellen a labdarúgó NB II vasárnapi nyitó fordulójában hazai pályán. A találkozó után Tóth Balázs vezetőedző értékelte a látottakat.

Szabó Róbert

Értékes három pontot tartott otthon az Aqvital FC Csákvár a Kazincbarcika ellen

Fotó: Kricskovics Antal

– Azt kell mondanom, az első félórában kimondottan jól játszottunk, tulajdonképpen ekkor eldönthettük volna a mérkőzést – kezdte gondolatait a találkozóval kapcsolatban a vezetőedző az aqvitalfc.hu-nak. Hozzátette, bár ezután kiegyenlítettebb lett a játék, de mindennél többet mond az, hogy Zelizi Patriknak nem akadt védeni valója.

A szakember arról is beszélt, a térfélcserét követően várható volt, hogy a Kazincbarcika nagy erőket mozgósít majd, de nagy helyzeteket ekkor sem tudott kialakítani az ellenfél. 

– Most mi jöttünk ki jobban a hajrából, nagyon értékes három pontot szereztünk – értékelt Tóth Balázs.

A vezetőedzőt arról is kérdezték hogy tetszett neki az új játékosok által nyújtott teljesítmény a találkozón. 

– Haragos Viktor először volt kezdő az NB II-ben, és azonnal gólt szerzett, Szabó Bencét pedig alig tudták megfogni a barcikai védők. Egyébként többen is jó teljesítményt nyújtottak, s külön öröm, hogy cseréink ismét bebizonyították, erősségei csapatunknak. Simon András első labdaérintéséből gólpasszt adott, a fiatal Dusinszki Szabolcs pedig utolsó pillanatban szerzett góljával eldöntötte a meccset – értékelte játékosai teljesítményét Tóth Balázs.

Az Aqvital FC Csákvár a következő fordulóban a BVSC-Zugló otthonában lép pályára augusztus 4-én vasárnap 17.30 órától.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában