Megkoronázták a Koronázót

2 órája

Jack Mangel lett a szombati meccsek legjobbja

Eddig ugyan döcögött a szezon, és Jack Mangel játéka sem volt az igazi, de hétvégén Prágában megmutatta mit is tud, amit az ELF (European League of Football) is elismert.

Szupkai Gábor

Most végre ültek Mangel passzai

Fotó: Kricskovics Antal

Ahogy a liga honlapja írja:

"Az ELF tele van tehetséges játékosokkal, akik hétről hétre bizonyítják tudásukat, és esélyesek a nap legjobbja elsimerésre. A 8. játékhét szombatján több jelölt is akadt a díjra, de az irányító Jack Mangel ellopta a show-t. A Fehérvár Enthroners vezére nagy szerepet játszott a magyar franchise első szezonbeli győzelmében. Mangel jól mozgott a zsebben, és a játék nagy részében vezére volt a csapatának. Nagyon vigyázott a labdára, hat különböző elkapónak osztogatta a passzokat, és olyan pontosan, hogy esélye sem volt az ellenfél védőinak, csakis az ő csapattársai tudták megszerezni az átadásokat. Több mélységi passzal találta meg az elkapóit, ami több nagyon fontos és szép játékot eredményezett, ezzel rengeteg lehetőséget teremtve az Enthronersnek a pontszerzésre. Mangel végül 373 passzolt yarddal és három touchdownnal fejezte be a napot anélkül, hogy egyszer is eladta volna a labdát. Első ELF-szezonjában Mangelnek eddig inkább hullámvölgyei voltak, részben azért, mert az Enthroners eddig nem futott jó szezont. Most hétvégén újult önbizalommal és szezonbeli első győzelmükkel a zsebben következő meccsükön a Milano Seamen csapatával találkoznak."

Igaz ami igaz, Mangel eddig nem ezt az arcát mutatta a fehérvári szurkolóknak, de könnyen meg tudnánk szokni, ha minden héten ilyen teljesítményt nyújtana, hiszen a 139.19-es irányítómutató több, mint parádés. Az szinte garancia a győzelemre.

Szombaton 15 órakor a First Fielden a Milano Seamen ellen reméljük hozza ezt a formát, és akkor jól fogunk szórakozni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában