Labdarúgás

1 órája

Jól erősített a Lajoskomárom

Nyolc napja kezdte meg a felkészülést a Lajoskomárom megye I. osztályú gárdája. A tavasszal befejeződött pontvadászatot a 7. helyen záró együttesnél folynak az erősítések, és több tesztmérkőzés vár rájuk a bajnoki rajt előtt.

Káldor András

A lajosi Gergye Krisztián (sárga) került nagy helyzetbe a Tordas ellen 3-1-re megnyert összecsapáson

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei hírlap

A lajosi gárda az előző idényben nem sokkal maradt le a 6. helyről, amennyiben egy-két mérkőzésük végeredménye a kedvük szerint alakul, talán meg is lehetett volna, és elérhették volna a 2019-2020-as évben elért ominózus hatodik pozíciót.    

Mindenesetre komoly nyereségnek könyvelhető el, hogy a csapat magja együtt maradt, sőt erősödött. Simon György érkezett az ezüstérmes Sárbogárdtól, ő a 2021-2022-es idényben már erősítette a kék-sárgákat, valamint annak idején az Enying legénységében rendkívül jó mutatókkal rendelkező Nyikos Martin is ide tette át állomáshelyét. Ő télen igazolt át a MÁV Előre FC Főnixhez, ám mindössze tíz meccsen lépett pályára.
A 2022-2023-as idényben Fejér Vármegyei Kupát elnyerő Lajoskomárom holnap, azaz július 19-én pénteken 18.15-kor hazai pályán fogadja a Veszprém vármegyei bajnok Balatonalmádi SE csapatát, majd július 27-én, szombaton 17 órakor a Balatonfüred együttesével találkozik.

Az egyesület vezetősége abban bízik, hogy az augusztusban rajtoló szezonban minden eddiginél előkelőbb helyen végezhetnek.

A klub ezen felül a vármegyei III. osztály Déli csoportjában ezüstérmes csapatát a vármegyei II. osztályban fogja elindítani a 2024-2025 szezonban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában