Gigászok harca

2 órája

Kemény legények érkeznek Sárbogárdra

Izzasztó pillanatokban és tesztoszteronban sem lesz hiány a hétvégén a Mezőföld szívében. A Közép-Európai Erősember Szövetség (CESA) által szervezett versenyre az ország minden tájáról érkeznek a kemény legények, akik a 110 feletti és a 110 alatti kilogrammos kategóriában csapnak össze.

Kecskés Zoltán

Izzasztó próbák várnak a kemény legényekre Sárbogárdon: a gumiforgatás is a feladatok között.

Fotó: Prèmium Média & Sport Management

Kamionhúzás, viking nyomás, vegyes cipelés, hordó pakolás és gumiforgatás – ezek a feladatok várnak a natural strongman első fordulójában a versenyzőkre. A sárbogárdi viadalnak a város inkubátorházában található Baxtore Gym Mozgásközpont ad otthont szombaton 16 órától.

kemény_legények_Cesa_Sárbogárd_strongman
A hordó pakolásban is összecsapnak a kemény legények. 
Fotó: Prèmium Média & Sport Management

Ahogy azt a létesítmény vezetőjétől, Szalai Adrienn strongwomantől egy villáminterjúban megtudtuk, a versenyt a helyszínen és élő linken is követhetik az érdeklődők. A sárbogárdiak közkedvelt és elismert sportolója, Adrienn azonban kiemelte, hogy aki teheti mindenképpen látogasson ki, mert ez olyan show lesz, amit testközelből kell látni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában