Pozitív az összkép

2024.07.13. 18:26

Pető Tamás: Elégedett vagyok a játékosok mentalitásával

Újabb győzelmet aratott a Fehérvár FC a szlovéniai edzőtáborában, ezúttal az NK Dekanit győzte le a gárda 1-0-ra. A mérkőzés után Pető Tamás nyilatkozott a fehervarfc.hu-nak.

Szabó Róbert

Pető Tamás szeretné, ha a Göztepe elleni érkőzésen már friss és fitt lenne mindenki

Fotó: fehervarfc.hu

– Jó mérkőzést játszottunk egy erős ellenféllel szemben. Mindig jó érzés nyerni, így mindenképp pozitív az összkép számomra – mondta a fehervarfc.hu-nak Pető Tamás, a csapat vezetőedzője. Hozzátette, voltak olyan játékosok akik a csütörtöki mérkőzésen kevesebbet, vagy egyáltalán nem játszottak, így ma ők kaptak lehetőséget a kezdőcsapatban. 

Pető Tamás vezetőedző kiemelte, elégedett a játékosok mentalitásával, ezen kívül sok lehetőséget is kialakítottak a fiatalok az NK Dekani ellen.

– Elégedett vagyok a játékosok mentalitásával. Ma délután és holnap egy kis pihenő vár a csapatra, majd hétfőtől folytatjuk az edzéseket. Szerdán egy igen komoly ellenféllel, a Göztepével mérkőzünk meg, szeretném, hogy arra a meccsre már friss és fitt állapotban legyünk és ott is bizonyítani akarjuk, hogy jó teljesítményre vagyunk képesek – zárta gondolatait a szakember.

A Fehérvár FC legközelebb július 17-én a török élvonalban szereplő Göztepe ellen lép pályára.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában