Senki többet, harmadszor!

2024.07.25. 08:30

Rajtra kész a Csákvár

Hétvégén indul a Merkantil Bank Liga NB II 2024/25-ös idénye, a csákváriak pedig immár tudják, hogy kikkel vágnak neki a szezonnak, az utolsó szerződés végére is aláírás került.

Szupkai Gábor

Menyhárt Zsombor (középen) az utolsó érkező

Fotó: aqvitalfc.hu

Néhány nappal a bajnoki rajt előtt csatlakozott hivatalosan a csapathoz Dusinszki Szabolcs, aki már a tavaszi idényt is Csákváron töltötte, így a be-, illetve visszailleszkedéssel nem lesz problémája.

A 18 éves, korosztályos válogatott év elején kölcsönbe érkezett Felcsútról, s bár sérülés miatt csak nyolc bajnokin lépett pályára a Csákvár színeiben, két gólt is szerzett. A nyári felkészülést a Puskás Akadémia együttesével végezte, de most visszatért az Aqvital FC-hez.

Gregor Zalán mindvégig a csákvári szakmai stáb irányításával készült az új bajnokságra és biztos volt a maradása, a paksiakkal kötött kölcsönadási szerződésre csak most került pecsét. Mindez azt jelenti, hogy a fiatal középső védő 2025. június 30-ig az Aqvital FC együttesét erősíti.

Az utolsó új érkező a 20 éves Menyhárt Zsombor, aki nyolc esztendő után cseréli le a Fehérvár FC piros-kék mezét az Aqvital FC kék-sárga szerelésére. A fiatal szélső az előző szezon őszi idényét Siófokon töltötte, ám télen visszatért nevelőklubjához és több alkalommal is bekerült az NB I-es gárda meccskeretébe.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában