Értékelés

11 órája

Remek főpróba

Remek erőfelmérőnek tartja a Göztepe elleni meccset Pető Tamás vezetőedző, a gólszerző Christensen erős ellenféllel játszottak.

Szupkai Gábor

Tobias Christensen többször is megelőzte a török védőket

Fotó: fehervarfc.hu

A vezetőedző és a két gólt szerző középpályás értékelte a Fehérvár FC utolsó felkészülési meccsén történteket.

– A mai találkozó inkább hasonlított egy tétmérkőzésre, mint egy felkészülési meccsre, így remek erőfelmérő volt számunkra. Azt gondolom, az első félidőben játékban jobbak voltunk ellenfelünknél, 2-0 után a harmadik gólunkat is megszerezhettük volna. Sajnos elkerülhető gólokat kaptunk, a tizenegyest erősen véleményesnek éreztem, majd a félidő vége előtt egyenlített a Göztepe. A szünet után jól álltuk a sarat, ekkor kevesebb helyzet alakult ki, de láthattuk, hogy az ellenfelünk sort cserélt és legalább olyan minőségű játékosok álltak be náluk, mint akik az első félidőben a pályán voltak. A tíznapos edzőtábor alatt mindent sikerült megvalósítanunk, amit szerettünk volna, nagyon örülök neki, hogy a játékosok maximálisan befogadóak az elképzeléseinket illetően. Megyünk tovább és mostantól teljes gőzzel a jövő heti Konferencia Liga-mérkőzésre és a bajnoki rajtra fókuszálunk – értékelte a Göztepe elleni felkészülési mérkőzést és az edzőtábort Pető Tamás vezetőedző.

– Remek főpróba volt a mai mérkőzés számunkra, nagyon erős ellenféllel játszottunk. Voltak jó időszakaink a mérkőzésen, de tudjuk, hogy vannak még dolgok, amikben fejlődnünk kell. A Göztepe volt a legerősebb ellenfelünk a felkészülés alatt. Természetesen jó érzés, hogy ma két gólt is tudtam szerezni, a mai találkozón szinte csatárként játszottam, nagyon szeretem ezt a pozíciót a pályán belül. Az edzőtáborban kemény edzéseink voltak, nyertünk két meccset és játszottunk egy döntetlent, azt gondolom, elégedettek lehetünk a mögöttünk hagyott tíz nappal – nyilatkozta a honlapnak a Göztepe elleni, 2-2-re végződött edzőmérkőzés után Tobias Christensen középpályás.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában