A visszavágó fontosabb lesz mint az első meccs

2 órája

Samir Abasov: A saját játékunkra akarunk koncentrálni

Csütörtökön a Fehérvár FC az azeri Sumqayit FK otthonában lép pályára a Konferencialiga-selejtező második körében. A találkozó előtt Samir Abasov, a házigazdák vezetőedzője nyilatkozott.

Szabó Róbert

Samir Abasov szerint mindenki számára nagy élmény lesz a Fehérvár FC elleni Kl-selejtező

Fotó: fehervarfc.hu

– Holnap nehéz és izgalmas meccs vár ránk. Hazai pályán játszunk és hiszek benne, hogy a szurkolóink megtöltik majd a stadiont. Ez lesz az első tétmeccsünk a szezonban, fontos mérkőzés számunkra és tudjuk, hogy kemény lesz. Egy évet dolgoztunk azért, hogy most itt lehessünk, csütörtökön pedig úgy lépünk pályára, hogy szeretnénk megfelelni az elvárásoknak – mondta a csütörtöki Sumqayit FK–Fehérvár FC mérkőzés előtti sajtótájékoztatón Samir Abasov, a hazaiak vezetőedzője. Hozzátette, tudják milyen játékerőt képvisel a székesfehérvári együttes, elemezték őket és látták, hogy erős a csapatuk.

Samir Abasov arról is beszélt, a saját játékukra akarnak koncentrálni, de a holnapi mérkőzésnél fontosabb lesz a visszavágó.

– Holnap megismerjük egymást, utána le tudjuk vonni a következtetéseket. A nemzetközi kupában az a célunk, hogy a lehető legtovább jussunk, de azt gondolom, a Fehérvár elleni mérkőzéseink mindenkinek nagy élményt jelentenek majd – zárta gondolatait az azeriek vezetőedzője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában